KirkeYoga

KirkeYoga forbinder krop og spiritualitet og skaber en balance mellem krop og sind. Gennem fysiske øvelser, klassiske yogastillinger, åndedrætsøvelser og afspænding forsøger vi at være fuldt tilstede i kirkerummet. Det kræver ingen forudsætninger at deltage i KirkeYoga.

Hvornår:
Torsdag kl. 8.30-9.30 med efterfølgende te/kaffe
Torsdag kl. 10-11 med efterfølgende te/kaffe
Fredag kl.
8.30-9.30 med efterfølgende te/kaffe

Hvor: Bellahøj Kirkes Kirkesal, Frederikssundsvej 125 A, 2700 Brønshøj

Underviser: Hanna Smidt, uddannet yogalærer fra Dansk Yoga.

Tilmelding: Skriv til hanna.smidt@gmail.com eller sms 30824663, for at høre om der er plads på et af Kirkeyoga-holdene.

Praktisk: Vi starter til tiden og låser døren, så kom 5-10 minutter før, så du lige når at ankomme til rummet og indstille dig på KirkeYoga inden vi går i gang. Vi har yogamåtter og tæpper så medbring blot løst, behageligt tøj, som du kan bevæge dig i.

Vær opmærksom på, at deltagelse i KirkeYoga sker på eget ansvar og efter egen vurdering af helbredsmæssig tilstand. Informér underviseren om skader, smerter, graviditet eller andre relevante fysiske og psykiske forhold, der kan have indvirkning på din yogapraksis.

Vær med i fælleskabet