Babysalmesang ved Anette Riis

BABYSALMESANG - tilmelding nødvendig

Babysalmesang er for alle forældre med babyer i alderen 0-12 måneder. Sammen giver vi babyerne en sansefyldt oplevelse med musik, sang, bevægelse og nærvær.

Bagefter er der tid og plads til at hygge og snakke hvor kirken byder på en kop kaffe, te, saft og lidt at spise.

Hvor og hvornår: Fredage kl. 10 i Bellahøj kirke på Frederikssundsvej 125A, 2700 Brønshøj.

Tilmelding : Her kan du finde tilmeldingsformularen

Betaling:

• Det koster 250 kr. at deltage i et forløb på 10 gange. Hvis du starter midt i et forløb betaler du mindre.
  • Når du har tilmeldt dig, får du en sms fra Anette Riis med det beløb, du skal indbetale.
  • VIGTIGT: vent med betaling, til du har fået en SMS med beløbet.
  • Beløbet overføres til MobilePay på 16830
  • Husk at skrive: ”BABY + DIN BABYS NAVN” på indbetalingen.

Instruktør: Anette Riis er uddannet sanger, pianist og musikpædagog fra Rytmisk Musikkonservatorium og har over 35 års undervisningserfaring.

Du kan læse mere om Anette på www.praise.dk

For yderligere oplysninger kontakt  Anette på e-mail: mail@praise.dk eller mobil 24 24 02 13.