Julehjælp til sognets udsatte

# Forside blog
Udgivet fredag d. 11. november 2022, kl. 09:51

Af Asser Skude
Sognepræst og formand for Bellahøj-Utterslev sogns menighedspleje.

Hvert år uddeler Bellahøj-Utterslev sogns menighedspleje julehjælp til sognets udsatte. Vi deler ud til så mange som muligt. Vi deler godt 20 tusinde kroner ud i alt hver år, fordelt på et sted mellem 50 og 75 ansøgere. Desværre oplever vi et stigende behov og et stigende antal ansøgere fra år til år. Siden jeg har været formand er behovet desværre steget.

Bellahøj-Utterslev sogns menighedspleje har ingen faste indtægter hvert år, men får hvert år renter af en hovedstol. Menighedsplejen kan derfor kun fortsætte sit arbejde ved fortsat at modtage donationer fra private samt indsamlinger fra kirken.

I år uddeler vi i december ud til ansøgerne dels gavekort til supermarked (indkøb af madvarer osv.) samt net med madvarer samt tøj til børn og unge (ved et byttemarked i december)

Vi håber derfor at du har mulighed for at donere et beløb til sognets udsatte.

Giv en gave til sognets menighedspleje via MobilePay 357748 eller på reg. nr 9570 og kontonr. 12106696.

Vi tager også imod kontakte beløb i kirkekontorets åbningstid.

Tak for din støtte.

Foto: Billede af Monika fra Pixabay