Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Lørdagsmiddag med vegetarmenu til halv pris

Lørdagsmiddag med vegetarmenu til halv pris


# Forside blog
Udgivet onsdag d. 18. januar 2023, kl. 14:04

En lørdag en gang om måneden spiser vi sammen efter gudstjenesten i Bellahøj Kirke. Middagen, som frivillige tilbereder og serverer, består som regel altid af 2 retter (enten forret og hovedret eller hovedret og dessert) og kaffe. Normalt koster middagen 70 kr., men fra lørdag og fremover er det muligt at vælge en vegetarmenu til kun 35 kr.

Kommunikationsmedarbejder Åse Thuehøj har spurgt Bellahøj-Utterslev sogns formand Lis Lynge om hvorfor Bellahøj Kirke nu serverer en vegetar menu efter lørdagsgudstjenesterne.

Lis Lynge forklarer - det handler om at Bellahøj Kirkes grønne profil også skal være synlig i praksis. Menighedsrådet har derfor besluttet at den grønne menu efter lørdagshøjmessen fås til en lavere pris, end det den faktisk koster. Det vil sige at lørdagsgæsterne kan købe den vegetariske menu for det halve af den normale menu pris til 70 kr. På den måde håber vi at flere middagsgæster vælger den grønne menu - slutter Lis Lynge. 

Lørdag d. 28. januar lyder menuen på kylling i karry. Vegetarretten bliver “kylling” i karry med kokosmælk. Til dessert servere vi henkogt frugt med flødeskum/vaniljecreme. Lørdagens vegetarmenu vælger man samtidig med at man tilmelder sig Bellahøjmesse med middag på www.bellahoejkirke.dk

Du kan tilmelde dig til lørdagsmiddagen d. 28. januar her