Sognerejse til Umbrien – i Frans af Assisis landskab

# Forside blog
Udgivet fredag d. 1. februar 2019, kl. 11:54

OBS. Rejsen er allerede overtegnet, men du har mulighed for at skrive dig på ventelisten.

Bellahøj kirke er ved at blive ”grøn kirke” – og det bliver bl.a. markeret med en sognerejse til Umbrien – i Frans af Assisis landskab”

Der er plads til 20 deltagere i dobbeltværelser på rejsen, der finder sted torsdag d. 3. oktober – torsdag d. 10. oktober. Deltagerne kan se frem til at opleve skønne Assisi på selve festdagen for Frans, en rundvisning i den fantastiske basilika, bygget til ære for Frans, som den danske franciskanermunk Broder Theodor står for, forskellige vandringer i Umbriens frodige grønne natur, en ”Bellahøjmesse” under Guds åbne himmel, og som ekstra bonus et besøg i Ravenna med verdens flotteste mosaikker fra byens storhedstid under de byzantinske kejsere.  Jo, det bliver virkelig en eventyrlig uge i Frans af Assisis landskab!

Programmet for rejsen med alle informationer finder du her – læs det før din nabo!

Rejsen er overtegnet, evt for plads på venteliste mail til (Peter Møller Jensen) – og jeg håber at I pilgrimme vil være med til at sætte jeres grønne præg på gruppen, så vi kan dele nogle skønne vandreoplevelser i Italiens grønne hjerte.

Hilsen Peter Møller Jensen, pmj@km.dk