Ryd op i skuffer og skabe

# Forside blog
Udgivet torsdag d. 1. august 2019, kl. 17:01

Vil du være med til at give til dem, der ikke har råd til at fejre jul? Så få ryddet op i skuffer og skabe og aflevér de lysestager du alligevel aldrig bruger, eller det gamle legetøj dit barn er blevet for stort til, til Bellahøj Kirkes loppemarked d. 22. september.

Hvis du allerede har ryddet op og smidt ud, kan du i stedet give en hjemmelavet lagkage, syltetøj eller lignende, som så kan blive solgt på markedsdagen.

Overskuddet fra markedet går til familier i sognet, der har behov for julehjælp, uanset om de er medlem af folkekirken eller ej.

PS. Vi modtager fortrinsvis mindre effekter til loppemarkedet. I kirken ligger en lagkageliste, du kan skrive dig på, hvis du gerne vil give en lagkage.