Asser Skude takker for gaven

# Forside blog
Udgivet fredag d. 1. november 2019, kl. 11:51
© Steen Leithoff, Bellahøj Kirke

Asser Skude takkede menigheden på fredagscaféen 1. november for indsamlingen til ham i anledning af hans 50 års fødselsdag.

Tak til alle jer, menighed, råd, kolleger som har givet mig denne fine indsamling, som har varmet mig.

På selve dagen – 18. oktober var jeg sammen med min nærmeste familie, hustru, tre børn og deres farfar, morfar og mormor – til morgenmad og til aftensmad.

Dagen efter var jeg og familien i Zoo hvor vi holdt fest i PanPan, Pandahuset.

Dagen efter igen var jeg glad for at kunne holde gudstjeneste sammen med menigheden. Det blev ekstra festligt da det samtidig var Løvfaldstur og vi var på besøg i TreKroner kirke, hvor vi fyldte kirken op med vores egen menighed, musikere og pilgrimme fra Roskilde. Bagefter var rådet vært og overrakte mig gaven og der var tærter og champagne til menigheden.

Gaven til Asser blev – efter hans ønske – oplevelser, dels til årskort til Experimentarium, dels romantisk middag, som han og hustru vil anvende den kommende uge, hvor de kan fejre 9 års bryllupsdag.