Påskedag ved Asser Skude

# Præstens blog
Udgivet søndag d. 12. april 2020, kl. 10:30

Se gudstjenesten online på facebook: https://www.facebook.com/asser.skude/videos/vb.100000964669700/3806027772772674/?type=2&video_source=user_video_tab

Påskesøndag er en af kirkeårets tre største fester. I dag skal vi høre det ovenud vidunderlige budskab om Guds søns opstandelse den søndag morgen. Guds søns opstandelse den påskemorgen betyder frelse fra døden for enhver som tror på Ham. Frelse er det gamle danske ord for fri hals, dvs fritagelse fra at død, da vi ikke længere skal dø døden, men arve evigt liv efter døden, ved en opstandelse der ligner hans. Pga. situationen med risiko for smitte med coronavirus er gudstjenesten desværre aflyst og kirken aflukket, men fra kirkerummet sendes live via Facebook evangelium samt prædiken og bøn. Udsendelsen kan genses på kirkens hjemmeside og Facebook.

Alle ældre i sognet har i påske modtaget hilsen fra kirken og præsterne med påskens prædikener og refleksion over påskens glædelige budskab.