Vil du konfirmeres i Bellahøj kirke i 2021?

# Forside blog
Udgivet fredag d. 17. juli 2020, kl. 00:00

Nu kan du godt begynde at glæde dig! Tilmeldingen til konfirmationerne i 2021 starter nu! Er du interesseret i at være med, udfylder du tilmeldingen til konfirmation i 2021 her.

Selve opstarten og modtagelsen af jer kommende konfirmander bliver torsdag den 22. oktober kl. 19.00 i ugen efter efterårsferien, hvor I sammen med jeres forældre er inviteret til en velkomstgudstjeneste og efterfølgende kaffe/the og kage. Her vil vi fortælle om forløbet, og der er mulighed for at få svar på spørgsmål. Herefter mødes vi en gang om ugen i resten af efteråret 2020 og over nogle weekends i foråret 2021. Der vil indgå gudstjenester og udflugter/ekskursioner undervejs i forløbet. Selve konfirmationsdatoerne er Store Bededag, fredag d. 30. april og lørdag d. 1. maj 2021.

Konfirmation i Bellahøj kirke er et tilbud, som er for jer unge, som går i 8. klasse i 2020/2021 og bor i Bellahøj-Utterslev sogn og/eller går på Bellahøj eller Utterslev skole. Har du en kammerat, som ikke bor i sognet eller går på en af skolerne, men gerne vil konfirmeres sammen med dig, er han eller hun også meget velkommen på holdet.

Hvis du kender nogen, der ikke er døbt, men gerne vil vide noget mere om dåb og konfirmation, så må du meget gerne bede ham eller hende om at kontakte os.

Hvis du har spørgsmål, eller ønsker mere information enten omkring undervisningen eller tilmeldingen, så er du velkommen til at kontakte en af os præster enten via telefon eller mail.

Bellahøj-Utterslev sogns undervisere for holdet 2020/2021

Sognepræsterne Asser Skude                     og                 Peter Møller Jensen tlf. 23 46 40 08                                         tlf. 31 61 73 50 assk@km.dk                                           pmj@km.dk

PS. Kirken sender info om tilmelding ud til alle døbte i sognet, der er født i 2006.