Seneste opdateringer

# Forside blog
Udgivet mandag d. 31. maj 2021, kl. 00:00

Mandag d. 31.05.2021

I følge Kirkeministeriets retningslinjer, må kirken holde gudstjenester og andagter, når kirken beregner 7,5 kvm gulvareal pr. person.

Afstanden er fortsat mindst 2 m til den nærmeste. Hvis kirkegængerne er fra samme husstand, kan de naturligvis sidde ved siden af hinanden.

I kirkerummet er der, ud fra kvadratmeterkravet, plads til 25 personer (med sang) ud over kirkens ansatte. I salen ved siden af kirkerummet er der plads til 5 personer ekstra. Uden sang kan der være 50 personer. Der vil derfor ved visse gudstjenester ikke være salmesang af hensyn til deltagerantallet. Ved disse lytter vi til musikernes fremførelse af salmerne/salmeversene.

Man skal bære mundbind/visir med mindre man sidder på sin plads.

Der er nadver ved højmessen om søndagen. Kirketjeneren deler bægre med brød ud, præsten deler vinen/saften ud.

Der er ikke længere nødvendigt at tilmelde sig til gudstjenester om søndagen.

Kirken er åben alle hverdage fra kl. 9-13 samt ved evt. kirkelige handlinger udenfor dette tidsrum.

Konfirmationer er udsat til lørdag d. 14. august.

Øvrige aktiviteter

Til øvrige aktiviteter (forsamlingsforbuddet regler) må der være:

21.05: 50 stk.

11.06: 100 stk.

01.08: ophæves af forsamlingsforbuddet

Faste aktiviteter som Kirkeyoga, babysalmesang og Rytmik og salmer starter i uge 22. Fredagscaféen starter med sommerfredagscaféer, hvor vi synger en times tid i kirkesalen og får kaffe og kage udenfor. Strikkecaféen starter i august.

Her finder du folkekirkens retningslinjer i forhold til corona: https://www.km.dk/covid-19-inf...

Arealkravet, der lige nu betyder, at der må være 1 person pr. 4 kvadratmeter, bliver lempet til 2 kvadratmeter den 1. august.