Lørdag d. 27. november 2021, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Oliver Hoiness, Merete Ørting Lahey og Nikolaj Hess.
Koncert med 3 af kirkens egne musikere

Tre af kirkens musikere, Nikolaj Hess, Merete Ørting Lahey og Oliver Hoiness, spiller julen ind med blandede godter fra nogle af de mange forskellige musikalske hylder vi i forvejen kender fra Bellahøj kirkes musikalske profil. Nyt blandes med gammelt og musikalske genrer og grænser opløses og mixes til en lindrende stærksød efterårssuppe som måske endda krydres med et stænk af nogle af julens mange smagsnuancer.

Inden koncerten kan du være med til juletræstænding, adventsgudstjeneste og middag til 70 kr. Du kan tilmelde dig til middagen her

Billedtekst: I weekenden får man en god mulighed for at opleve Bellahøj kirkes 4 musikere folde sig ud. På billedet ses (fra venstre): Nikolaj Hess, Merete Ørting Lahey, Mikael Andreasen og Oliver Hoiness. Mikael Andreasen er ikke med ved koncerten om lørdagen, da han deltager ved den korte gudstjeneste om søndagen kl. 10.30.
Fotograf: Asbjørn Sand

Vedr. coronapas

Kirken følger myndighedernes vejledning. Der vil ikke være plads til mere end 200 til koncerten, derfor tjekker kirken ikke coronapas ved indgangen. Vi skal bede om at man bliver hjemme, hvis man ikke føler sig rask.