Torsdag d. 13. januar 2022, kl. 17:30 til søndag d. 16. januar 2022, kl. 17:00
1.200 kr. inkl. fuld forplejning.
Nytårsretræte på Sankt Birgitta Kloster i Maribo

Den foregår i dagene fra torsdag eftermiddag d. 13. januar til søndag eftermiddag d. 16. januar og prisen er 1.200 kr. inkl. fuld forplejning.

Der er plads til 19 deltagere, alle med eget værelse. Skriv til Peter Møller Jensen på pmj@km.dk, hvis du er interesseret i at komme med.

Da menighedsrådet giver et godt tilskud til retræten, vil sognebeboere og sognebåndsløsere have førsteret – og derefter aktive deltagere i pilgrimsgruppen, på yogaholdene og til meditationsgudstjenesterne.

Så meld dig til, hvis du har brug for nogle skønne stille dage i fredfyldte omgivelser – de, der ikke umiddelbart får plads, vil komme på en venteliste.