MAR

Onsdag d. 2. marts 2022, kl. 17:00
Peter Møller Jensen

Fasteindledning askeonsdag i Bellahøj kirke

Foråret er på vej, og i kirkens årshjul står fastetiden for døren. Onsdag d. 2. marts er askeonsdag, den første dag i fasten, der fører frem til påske.

I de 40 dage i fasten bestræber man sig på at lade den materielle side af tilværelsen fylde mindre, for at få plads til mere fokus på åndelighed og indre fordybelse.

I Bellahøj kirke markeres askeonsdag med en særlig gudstjeneste kl. 17.00, hvor de tilstedeværende symbolsk går ind i fastetiden ved at få tegnet et askekors i panden og høre de bibelske ord om menneskelivets vilkår – men også om det evige håb, der udspringer af påskens drama.

Efter gudstjenesten bydes der på gratis suppe og brød – der kræves ikke tilmelding hertil.

Hele arrangementet foregår i mødesalen til venstre for hovedindgangen.