Lørdag d. 26. februar 2022, kl. 16:00
Peter Møller Jensen
Middagen koster 70 kr.
Bellahøjmesse og middag

Lørdag d. 26. februar kl. 16.00 er Bellahøj kirke igen klar til at genoptage de populære lørdagsaftener – men dog med visse begrænsninger. Kirkerummet er nemlig under renovering i denne tid, så al aktivitet i kirken foregår i den store mødesal med indgang fra siden af bygningen ud mod højhusene.

Det betyder at lørdagens program i første omgang kun består af den indledende Bellahøjmesse og den efterfølgende lørdagsmiddag – og at der kræves tilmelding til middagen.

Sognepræst Peter Møller Jensen, der står for Bellahøjmessen på lørdag, siger: ”Vi ser frem til at komme på plads i selve kirkerummet igen, men det har faktisk været en rigtig fin oplevelse at holde gudstjeneste i de mindre rammer i mødesalen. Her er en nærhed og en intimitet, som mange har sat stor pris på!”

Du kan tilmelde dig middagen her

PS vi serverer lasagne (både én med kød og en vegetar) og fastelavnsboller (med flødeskum).