Lørdag d. 29. oktober 2022, Kl. 20:00 til kl. 21:00
Pianist Jesper Tveden
Koncert med Musisk Fritid

Nyd viserne fra de gode gamle dage

Vi tager tilbage til de gode gamle dage, når Musisk Fritid lørdag d. 29. oktober kl. 20 giver koncert i Bellahøj Kirke. Koret underholder med kendte gamle viser som ”Solskin kan man altid finde” og ”En dejlig dag” og mange andre af de gode gamle viser fra Morten Korch og Far til fire filmene.

Inden koncerten kan man deltage i Bellahøjmesse ved Asser Skude kl. 17. Derefter byder kirken på Boeuf/svampe bourguignon til 70 kr. Man kan tilmelde sig middagen på 38285558 eller på bellahoejkirke.dk

Koncerten er ganske gratis.

Du kan tilmelde dig middagen her: 29.10 Bellahøjmesse og lørdagsmiddag

Musisk Fritid, som er en forening der har eksisteret i 54 år, holder til i Vanløse. De sangglade herrer og damer holder åbent hus og optræden den første onsdag i hver måned kl. 18.30.