Søndag d. 11. december 2022, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Asser Skude
Luciagudstjeneste

Salmedigteren Grundtvig skrev i 1824 en julesalme, hvor engle kravler op og ned ad en stige. Den salme skal vi synge ved luciagudstjenesten søndag d. 11. december kl. 16 i Bellahøj Kirke, hvor vi inviterer alle små og store englebørn med i luciaoptog. De helt små kan også være med i luciaoptoget sammen med en voksen.

Alle englebørn (med og uden voksne) mødes kl. 15, hvor vi øver luciasangen. Kirken har hvide luciakjoler. Men kom meget gerne selv i hvidt tøj – så størrelsen passer. Voksne ved siden af optoget behøver ikke at bære hvidt tøj.

Lucia-lysfesten er for hele familien og ledes af sognepræst Asser Skude, pianist Merete Ørting samt musikpædagog Anette Phamuang Hansen. Efter gudstjenesten serverer kirken æbleskiver og juice/gløgg.

Hvis du gerne vil deltage i luciaoptoget, så send en sms til Anette på 24240213 med oplysning om antal af børn og voksne.