Tirsdag d. 6. december 2022, Kl. 19:30 til kl. 21:30
Lise Rydstrøm
Julekoncert med Synkoperne

Det rytmiske kor Synkoperne er et levende kor af sangglade mennesker.

Koret har eksisteret siden 1998 med Lise Rydstrøm som kordirigent, tilknyttet Rytmisk Center. Vi har i alle årene haft fast base i Pilegården og er nu rykket til Pavilionen.

Vores repertoire er en skøn blanding af pop og rock, swing og (folke)viser.

Vi er for tiden 16 sangere fordelt på sopran, alt, tenor og bas.

Til julekoncerten i Bellahøj kirke tirsdag d.6.12. kl. 19.30 synger vi Paul Simon og Lis Sørensen samt selvfølgelig udvalgte julesange, også kendte julesange, som alle kan synge med på.

Synkoperne er støttet af Brønshøj-Husum Lokaludvalg.

Synkoper i musikken,  er rytmiske forskydninger i en melodi eller i en grundrytme. Forskydningen fremkommer ved, at en ellers ubetonet del af takten pludselig optræder stærkt betonet.

Synkopen kan således bruges til at skabe variation, spænding og fremdrift i et musikstykke eller en sang.

Læs mere på liserydstroem.dk/undervisning/kor