Onsdag d. 14. december 2022, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Julekoncert med Gospel Unusual

Vintermånederne er ekstra mørke og kolde i år og vi kan have mange bekymringer for fred i verden, elpriser og klimakrise. Vi ved ikke hvilke bekymringer hyrderne bar rundt på den nat for over 2000 år siden, da de pludselig blev badet i et lyshav og en engel stod foran dem. Men vi ved, at de fik at vide, at de ikke skulle være bange, da englen var kommet for at fortælle om en glædelig nyhed.

Det er den nyhed, fyldt med fred og varme til bange hjerter, Gospelkoret Unusual vil synge om onsdag d. 14. december kl. 19.30 i Bellahøj Kirke. Koncerten er gratis, det er varmen også og den julefred man bringer med hjem fra koncerten.

Fri entré.