Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Fredagscafé

FEB
17

Fredagscafé


Fredag d. 17. februar 2023, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Bellahøj Kirke, Frederikssundsvej 125A, 2700 Brønshøj
Peter Møller Jensen
Kaffen koster 20 kr.
Fredagscafé

Foredrag om Vild med Vilje

Bellahøj Kirkes udearealer er Vilde med Vilje, for at bidrage til mere biodiversitet i vores bydel. Det er ikke bare ukrudtet der får lov til at vokse, men et bidrag til den grønne omstilling. Nogen vil måske sige, at det ikke er et videre kønt bidrag, men når man opdager, at det er med til at skabe liv for mange arter af både planter og dyr, så kan det være man bliver mere åben for at nyde den nye æstetik.

Til denne fredagscafe kommer Nis Hjortkær Ekelund, som er projektleder fra FRAK og fortæller om hvorfor og hvordan det er gavnligt at være vild med vilje - og give nogle konkrete eksempler på, hvordan projektet virker og hjælper til mere biodiversitet i vores bydel. Nis er en vaskeægte ildsjæl med en smittende glæde ved naturen. 

Kirkens arealer holdes af unge fra FRAK, som er en social-økonomiske virksomhed, der giver udsatte unge et fritidsjob. Nis er uddannet Landskabsarkitekt fra KU med speciale i planter og urban biodiversitet. Desuden er Nis også faglært gartner fra Roskilde Tekniske Skole. Han har tidligere arbejdet med have og park design og har anlagt og vedligeholdt grønne områder i private haver, boligforeninger og på offentlige områder.

Kirken byder på kaffe og kage til 20 kr. Og der er fri entré til arrangementet.

NB. Nis Hjortkær Ekelund er på som foredragsholder igen, da det ikke lykkedes i november.