Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Aftenrum med Rahbæk Due

FEB
02

Aftenrum med Rahbæk Due


Torsdag d. 2. februar 2023, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Bellahøj Kirke, Frederikssundsvej 125A, 2700 Brønshøj
Digter Mirian Due, komponist Mikael Rahbæk Andreasen og sognepræst Louise Getreuer Miskow
Fri entré
Aftenrum med Rahbæk Due

Rahbæk Due består af digter Mirian Due og komponist Mikael Rahbæk Andreasen, og sammen skriver de nye, alternative åndelige sange og salmer.   

De bidrog til Kirkesangbogen i 2017 med salmerne "Det var en tilfældighed" og "Når dagen synker ned i knæ", og efter det samarbejde fortsatte de med at skrive nye salmer med salmetraditionen som hjerte og melodier kendetegnet ved Mikael Rahbæk Andreasens karakteristiske, dragende melodiføring. 

Rahbæk Due er for tiden ved at færdiggøre et musikalbum med bidrag fra guitaristen Nicklas Sørensen (Papir, Skammens vogn), og til Aftenrum i Bellahøj Kirke vil de i en enkel opsætning præsentere sangene fra det kommende album ved både oplæsning og sang efterfulgt af samtale med publikum ledt af præst Louise Getreuer Soelberg Miskow.

Mirian Due er digter og uddannet fra Forfatterskolen i 2015. Hun har skrevet sange og salmer til Kirkesangbogen, til kor og musikere og har bla. udgivet digtsamlingerne Vågent (2020) og Inden vi går ind i livet på jorden (2022). 

Mikael Rahbæk Andreasen er prisvindende komponist, der har optrådt vidt omkring i verden og har en lang række udgivelser bag sig under sit normale kunstnernavn Kloster. Mikael er desuden ansat som en del af musikerteamet ved Bellahøj Kirke.

Der er fri entré til Aftenrum.