Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Fordybelsesaften med KirkeYoga

JAN
26

Fordybelsesaften med KirkeYoga


Torsdag d. 26. januar 2023, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Bellahøj Kirke, Frederikssundsvej 125A, 2700 Brønshøj
Hanna Smidt
10
Fordybelsesaften med KirkeYoga

"Hvilen er ikke til for at vi skal skabe mere. Den er til for at genskabe os. Hvilen giver et sted til at blive så stille at vi kan opfatte de svage stemmer inde i os og huske på den visdom der gør vores arbejde og vores stræben frugtbar. Det er når vi hviler at vi forstår hvorfor vi skal hvile." - Tomas Sjödin

Vi varmer kroppen op med blid yoga og lander derefter i nogle stillinger, som er særligt velegnede til at give kroppen et hvil og sindet en pause. Formålet er at hjælpe kroppen til at give helt slip, få ro i nervesystemet og dermed genopbygge sig selv. Her handler det om at gøre så lidt som muligt, mens kroppen hviler i de liggende stillinger - støttet af puder, pøller, klodser og tæpper. Vi slutter af med en kort siddende meditation. 

Bagefter vil der være te/kaffe og lidt snacks. 

Aftenen er både for begyndere og øvede.

Da vi ligger stille i længere tid i hver stilling, er det en god ide at have lidt mere tøj på, end du plejer, så du kan holde varmen. 

Det koster 10 kr. at være med. Men har man lyst til at give mere, er man velkommen til det. De overskydende penge går til menighedsplejen, som støtter udsatte i sognet.