Lørdagshøjmesse

Bellahøj Kirke
Asser Skude
Middagen koster 60 kr.

Gudstjeneste hvor det centrale tema er evangeliet til denne søndag (15. søndag efter Trinitatis)

Mennesket ikke skal gøre sig bekymringer. Det siger Jesus direkte og det budskab er glædeligt. I praksis er det svært at tage ind, al den stund det er menneskeligt er det at gøre sig bekymringer om alt muligt, alt det, som kan gå galt, og som derfor også går galt. Menneskeligt er det også at bekymre sig om sin egen rolle i de ulykker, der sker i ens liv. Menneskeligt er det også at spekulere og gøre sig tanker om man skulle have handlet anderledes, og hvad man kunne have gjort anderledes. Og hvis der en sjælden gang slet ikke er noget at bekymre sig over, er dét i høj grad bekymrende! Måske ligger det til menneskets natur at bekymre sig.

Efter gudstjenesten er der middag med fisk på menuen. Her kan du tilmelde dig middagen.

Efter middagen er der kl. 20.00 koncert med Live Stings.