Lørdagshøjmesse

Johanne Haastrup
60 kr. for middagen
© Steen/Bellahøj Kirke

Lørdagshøjmessen handle om synd og sygdom. Hænger det sammen? Er det ens egen skyld, hvis man er syg? Sådan tænkte man engang. Hvis man blev syg, eller det gik én dårligt i livet, så var det nok, fordi man havde syndet over for Gud og gjort noget utilgiveligt. Men man kan godt nogle gange opleve det som om, at det er ved at blive sådan igen. Hvis man bliver syg, så er det ens egen skyld, fordi man har spist forkert, ikke motioneret nok – eller man har røget, eller måske tænkt negative tanker osv. Her kommer kristendommen på banen med en anden opfattelse. Man er ikke herre over alt i sit liv. Heldigvis! Kom og hør mere – og hør også god musik: Både under gudstjenesten og til koncerten efter fællesspisningen spiller ØrtingHoinessAndreasen. Det bliver godt!

Du kan tilmelde dig middagen ved at skrive en sms til 24621930.

Kl. 20.00 giver OMM (Oliver, Merete og Mikael) koncert. Der er fri entré til koncerten.