Høstgudstjeneste

Bellahøj Kirke
Peter Møller Jensen og Louise Getreuer Miskow
© Torben Dahl

Kirkens festlige høstgudstjeneste i Brønshøjparken, hvor der er i tekst og musik er fokus på Guds skaberværk. Belmont-koret bidrager med af synge ”Marken er mejet”, ”Nu falmer skoven” og ” Det lysner over agres felt.

Kl. 12.00 åbner høstmarkedet foran kirken med salg af lopper, boder med strik, grønne tærter, lagkager og Grøn Kirke bod. Finneys Jazzmen byder på festlig markedsmusik og kirkens gospelkor bidrager med hjemmebagte kager. Har man børn, tilbyder De Grønne Pigespejdere snobrødsbagning. Om eftermiddagen vil det være muligt at deltage i musikworkshop ved Anette Riis, som står for Babysalmesang og Rytmik i kirken. Det Grønne udvalg har i dagens anledning fundet på en naturkonkurrence for børnene.

Det er stadig muligt at komme forbi med ting til loppemarkedet. Det er også fint, hvis man har lyst til at bidrage med en lagkage, som kan blive solgt på dagen.

På denne måde, med alle sejl sat og ved fælles indsats, håber Bellahøj Kirke at kunne få samlet rigtig meget ind til sognets julehjælp, så alle i Bellahøj-Utterslev Sogn kan få råd til at fejre jul.