Fredagscafé - om præsternes studietur til Rom

Peter Møller Jensen
Kaffebord: 20 kr.
© Julius Silver/Pixabay

Når præster slippes løs i den evige stad

Fredagscafé i Bellahøj kirke med fortælling om studieturen til Rom for præsterne i Bispebjerg-Brønshøj provsti

Det bliver bestemt ikke kedeligt, når fredagscaféen i Bellahøj kirke på fredag d. 20. september kl. 14  byder på en beretning om den netop afholdte studietur for provstiets præster til pavens by Rom.

Et er sognepræst Peter Møller Jensen, som selv var med til at arrangere og gennemføre turen, der giver en øjenvidneskildring af fire intense dage i september, hvor Rom blev indtaget af ”barbarerne” fra Bispebjerg og Brønshøj. Indimellem skal der nok blive tid til både kaffe og kage – og bare rolig: den gode Bellahøjkaffe er ikke skiftet ud med en romersk ”espresso” i dagens anledning. Kaffen koster 20 kr. og foredraget er gratis.