Høstmarked med lopper, mad og musik

Høstmarked med lopper, mad og musik

Søndag d. 22. september 2019, Kl. 12:00 til kl. 15:30
Bellahøj Kirke

Høstmarkedet foran kirken med salg af lopper, boder med strik, grønne tærter og salat, lagkager og Grøn Kirke bod. Finneys Jazzmen byder på festlig markedsmusik og kirkens gospelkor bidrager med hjemmebagte kager.

Har du børn, tilbyder De Grønne Pigespejdere snobrødsbagning.
Om eftermiddagen vil det være muligt at deltage i musikworkshop for 0-6 årige ved Anette Riis, som står for Babysalmesang og Rytmik i kirken.
Og det grønne udvalg har i dagens anledning fundet på en naturkonkurrence for børnene.

Det er stadig muligt at komme forbi med ting til loppemarkedet. Det er også fint, hvis man har lyst til at bidrage med en lagkage, som kan blive solgt på dagen.

På denne måde, med alle sejl sat og ved fælles indsats, håber Bellahøj Kirke at kunne få samlet rigtig meget ind til menighedsplejens julehjælp, så alle i Bellahøj-Utterslev Sogn kan få råd til at fejre jul.

Vi starter dagen kl. 10.30 med festlig høstgudstjeneste i Brønshøjparken, hvor Belmont-koret medvirker.