Aftenrum med yogaguruen Simon Krohn

Bellahøj Kirke
Simon Krohn
© Pressefoto

Yoga er et oldgammelt indisk træningsform, som lover os intet mindre end en vej til at overkomme menneskelig lidelse. Det er meget at love, og det får spørgsmålene til at stå i kø: Hvad betyder det f.eks. ”at overkomme lidelse”, og hvad er det for en vej, de gamle yogier taler om?

Simon Krohn, forfatter til den anmelderroste bog "Nærmere noget", giver i dette foredrag en underholdende introduktion til de filosofiske tanker, der ligger til grund for yogatraditionen. Tankerne er både knivskarpe, provokerende og ekstremt relevante, og du behøver hverken dyrke yoga eller tro på reinkarnation for at kunne genkende dig selv i tankerne.

Om Simon Krohn

Simon Krohn er uddannet yogalærer og har undervist i yoga og meditation i 18 år. Han blev som den første i landet certificeret på det højeste niveau inden for Yoga Alliance, og han er en af Skandinaviens mest efterspurgte yogalærere.

Simon er cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi og studerede blandt andet et år på Banaras Hindu University i Indien. Desuden er han efteruddannet i kropsterapi og har deltaget i flere sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter både som testperson og som konsulent.