Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Filmaften

NOV
14

Filmaften


Torsdag d. 14. november 2019, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Frederikssundsvej 125A, 2700 Brønshøj
Peter Møller Jensen
Fri entré
© Bellahøj Kirke

Dokumentarfilmen 'Cold Case Hammarskjöld' undersøger de mystiske omstændigheder vedrørende FNs generalsekretær Dag Hammarskjölds død i 1961 ved en gådefuld flyulykke i Ndola i Nordrhodesia.

Den danske journalist og instruktør Mads Brügger og amatør-efterforskeren Göran Björkdahl drager til det afrikanske kontinent for at finde sandheden om ulykken. For er konspirationsteorierne rigtigte eller har de intet på sig?

Gennem 6 år efterforsker de to sagen, der undervejs tager en yderst uventet drejning, der bringer dem på sporet af en tophemmelig organisation og forbrydelser mod menneskeheden.

'Cold Case Hammarskjöld' gemmer på flere kontroversielle og chokerende afsløringer, som allerede har trukket overskrifter rundt om i verden, og som instruktøren selv udtaler, så kan "filmen potentielt kan få låget til at ryge af gryden i Sydafrika".

Mads Brügger har tidligere stået bag dokumentarfilmene 'Det røde kapel' og Ambassadøren samt senest den danske komedie Sankt Bernhard Syndikatet. (copyright: kino.dk)