Pilgrimsvandring

Lørdag d. 30. november 2019, Kl. 09:15 til kl. 16:00
Peter Møller Jensen
© DVL-Lyngby

Nu har vi kun én vandring tilbage på Rudersdalruten, og det bliver som tidligere nævnt lørdag d. 30. november, hvor vi også skal nå at komme tilbage til Bellahøj kirke til kl. 16.00 for at tænde juletræet, synge årets første julesalmer og drikke årets første krus julegløgg! Og programmet ser sådan her ud:

Mødetid ved Bellahøj kirke er kl. 9.15. Vi kører med bus og S-tog til Birkerød st., hvor vi er fremme kl. 10.08. Kommer I inde fra byen, skal I tage S-tog A mod Hillerød fra Hovedbanegården kl. 9.33, Nørreport kl. 9.36 eller Hellerup kl. 9.46. Kommer I med bil er der parkering ved Birkerød st., hvor vi samles kl. 10.15. Der er også den mulighed at parkere i Nærum, hvor vandringen slutter, så I ikke skal bruge tid på at tage tilbage til Birkerød og hente biler. I så fald skal I tage bus 300S mod Glostrup st. fra Nærum (den har stoppested nede ved motorvejen ved siden af lokaltogsstationen) kl. 9.35 til Lyngby st., hvor I skifter til S-tog A mod Hillerød kl. 9.56 og kører til Birkerød st., ank. kl. 10.08.

Den afsluttende vandring på ca. 12 km. byder bl.a. på naturområdet Vaserne mellem Birkerød og Holte, en smuk strækning langs Furesø og Vejlesø, Søllerød med middelalderkirken og den smukt beliggende kirkegård, inden vi når frem til Nærum, hvor ringen er sluttet!

Vi sørger for at være fremme i Nærum i tide til at vi kan nå tilbage til Bellahøj kirke, hvor advents- og juletiden skal indledes på festligste vis. Og når træet tændt, salmerne er sunget og gløggen er drukket, så byder Sigurd Barrett kl. 16.30 store og små indenfor i varmen, hvor han synger julen ind sammen med bjørnen Bjørn. Jo, der er nok af det, og det skal nok blive en rigtig fin dag – forhåbentlig i smukt (men sikkert en smule køligt!) efterårs/vintervejr!

Foto venligst udlånt af DVL-Lyngby