Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Rytmik og salmer

AUG
17

Rytmik og salmer


Lørdag d. 17. august 2019, Kl. 09:30 til kl. 10:15
400 kr. for et modul på 10 undervisningslektioner

Hvad er Rytmik og salmer?

Rytmik og salmer for børn i alderen 1-6 år, er en musikalsk legestue hvor bevægelse, sang, spil på instrumenter og brug af diverse rekvisitter er en del af undervisningen. Vi lærer hvordan man bruger musikken i hverdagen på en let måde, og hvordan det støtter op omkring barnets sanseudvikling og den motoriske, sproglige og sociale udvikling. 

Undervisningen varer 45 minutter og bagefter byder kirken på lidt at spise og drikke, så der bliver tid for de voksne at tale sammen over en kop te eller kaffe.

Hvor og hvornår: 

Vi mødes lørdag formiddag i Bellahøj kirke, Frederikssundsvej 125A, 2700 Brønshøj. Vi er som udgangspunkt i kirke rummet. Buslinje 5C har stoppested lige foran kirken. 

Tilmelding og betaling Det koster 400 kr. for deltagelse i et forløb på 10 gange. Hvis du starter midt i et forløb betaler du for de gange, der er tilbage.  

Klik her for at åbne tilmeldingsformularen. 

Når din tilmelding er registreret, vil du modtage en sms med dato og tidspunkt for jeres første mødegang samt det beløb, du skal indbetale, hvis du starter midt i et forløb. Beløbet indbetales via Mobile Pay på 20302064. Vigtigt! Husk at skrive: ”rytmik + dit navn” ved indbetalingen.

Musikpædagog leder undervisningen  

Anette er uddannet sanger og musikpædagog med over 30 års undervisningserfaring. Hun har undervist i babymusik og musik for 1-6 årige i en årrække i Den Danske Folkekirke samt på musikskoler og institutioner. Ved siden af undervisningen har hun en karriere som professionel gospel sanger.  Du kan læse mere om Anette og se hendes CV på www.praise.dk

For yderligere oplysninger kontakt:  

Kirkens kontor på tlf.: 38 28 55 58 eller 

Anette Riis på mobil 24 24 02 13 eller E-mail: mail@praise.dk

NB: Det kan, efter aftale med Anete, også være muligt at springe på et forløb undervejs og kun betale for de resterende gange.