Drop-in rytmikgudstjeneste for de mindste

Frederikssundsvej 125A, 2700 Brønshøj
Asser Skude og Anette Riis
gratis

Du er velkommen til at afprøve om den musikalske legestue i Bellahøj Kirke er noget for dit barn, når musikpædagog Anette Riis sammen med børne- og familiepræsten Asser Skude holder Rytmik-gudstjeneste.

Mens vi venter på foråret og lyset.

Det er stadig koldt og tidligt mørkt udenfor. Men vi skal synge og danse om lyset og mindes julens glade budskab. Bellahøj kirke blev certificeret ”Grøn kirke” i 2019. Det betyder, at kirken tager aktivt del i at passe på jordkloden. Lige nu sover naturen. Men om ikke så længe begynder den at vågne fra sin vintersøvn. Indtil da vil vi værne om den og passe godt på hinanden.

Tid til hygge

Efter gudstjenesten er der tid til, at de voksne kan hygge med kaffe eller te, mens børnene leger sammen. Man er også velkommen til at tage en madpakke med.

Gudstjenesten er tilrettelagt for børn i 0-6 års alderen. Men alle er velkomne – også de større børn. Man behøver ikke tilmelde sig.