Pilgrimsvandring fra grænsen til Sydslesvig

MAJ

Pilgrimsvandring fra grænsen til Sydslesvig

Onsdag d. 20. maj 2020 (hele dagen) til søndag d. 24. maj 2020 (hele dagen)
Peter Møller Jensen
1500 kr. inkl. overnatning og morgenmad, ex. transport

Forårets store begivenhed for os pilgrimme er vores fejring af 100-året for Genforeningen. Det markerer vi med en vandring i det gamle danske land Sydslesvig – fra grænsen til Slesvig.

I dagene omkring Kristi Himmelfart fra onsdag d. 20. maj til søndag d. 24. maj vil vi vandre sydpå fra grænsen ved Kruså/Padborg gennem Flensborg og videre ned gennem det historiske landskab med domkirkebyen Slesvig som mål. Det er en tur på ca. 70 km, fordelt med ca. 10 km onsdag fra grænsen til Flensborg, ca. 12,5 km torsdag fra Flensborg (hvor vi deltager i gudstjenesten i den danske Helligåndskirke) til Oversø, ca. 19,5 km fredag fra Oversø til Isted, ca. 14 km lørdag fra Isted til Slesvig og ca. 14 km søndag fra Slesvig (hvor vi deltager i gudstjenesten i den danske kirke) ud til Hedeby og Dannevirke.

Vi skal bo med fast base i Flensborg, hvor vi bliver indkvarteret på dobbeltværelser med eget bad og toilet på Flensbed Hostel & Boardinghouse, der ligger centralt i byen. Prisen pr. person inkl. morgenmad er 1.500 kr., dertil kommer transportudgifterne, som med privatbiler vil blive omkring 500 kr. pr. person. Og så skal vi selvfølgelig også beregne at vi skal have noget at spise de fire aftener på turen – frokosten klarer vi med madpakker fra morgenbordet.

Der er indtil videre reserveret plads til 18 deltagere, og du må gerne allerede nu melde tilbage til Peter Møller Jensen, hvis du vil sikre jer en plads på denne spændende pilgrimstur til Sydslesvig.

Peters mailadresse er: pmj@km.dk