Søndag d. 27. december 2020, Kl. 10:30 til kl. 11:30
Asser Skude
AFLYST Bellahøjmesse

Hvad skal vi få ud af at høre om denne gamle fyr, som har gjort tjeneste i templet i mange år. Det glædelige er at Simeon allerede ved, hvem Jesus er. Han ved, at Jesus skal få en særlig rolle for sit folk. Ved ham skal hans folk, Israel, frelses.

Derpå lovsynger og priser Simeon Gud i himlen for hans frelserværk og gerning: At Gud har sendt sin frelser til sit folk, Israel.

Måtte også denne beretning tjene til vores opbyggelse, at vi også vil tage imod ham, som er sendt til os, kommet til os, blevet til en blandt os, levet og dødet og opstået blandt en som os. Netop sådan kan vi forstå sønnens eskatologiske og soterologiske gerning blandt os.