Søndag d. 27. september 2020, Kl. 16:00 til kl. 17:00
Stephan Haagensen (dir.) og Niels Balle (piano/dir.)
AFLYST Koncert med Takt og Tone

Nyd et ocean af kærlighedssange, lige fra Paul Ankas: ”Put Your Head On My Shoulder” til ”Isn't it Romantic” af Richard Rodgers og Lorenz Hart, når det rytmiske kor ”Takt og Tone” giver koncert i Bellahøj Kirke søndag d. 27. september kl. 16.

Koret synger også nordiske sange og viser af bl. a. Evert Taube, Cornelis Wreijswick og deres pianist og korleder Niels Balle.

Takt og Tone giver flere koncerter om året, fortrinsvis i kirker i Storkøbenhavn og afholder også ind imellem koncerter andetsteds, fx på Bakken og i Tivoli. Korets koncerter former sig som varierede koncerter med enkelte solist-indslag undervejs.

Korleder til koncerten i Bellahøj Kirke er Stephan Haagensen (dir.) og Niels Balle (piano/dir.).

Der er gratis entré til koncerten. Efter koncerten byder koret på et lille Nachspiel m. Vin, øl, vand.

Du kan tilmelde dig koncerten her.

Bellahøj Kirke er omfattet af Folkekirkens corona-restriktionerse evt. https://bellahoejkirke.dk/page/13057/corona-restriktioner