Torsdag d. 17. september 2020, Kl. 19:00 til kl. 20:30
Peter Møller Jensen
Meditationsgudstjeneste

Meditationsgudstjenesten er en stor time, hvor vi mødes i øjenhøjde og i fællesskab søger ind i stilheden. Kirkens musikere sætter rammen med rolige toner af nærvær, vi synger et par sange og salmer i fællesskab, og sognepræsten Peter Møller Jensen deler en kort refleksion.

Derefter er der tid og rum til i stilhed at bevæge sig rundt i kirkerummet og sætte sig ved små forskellige poster og meditere over, hvad der fylder hos os hver især, og ønsker man det, kan man få bedt en stille personlig bøn over sig.

Senere samles vi i en kreds om  lysgloben midt i kirkerummet og  tænder lys for hinanden. Her får du den personlige opmuntring: ”Du er verdens lys!” og vi  ønsker hinanden fred.

Afslutningsvis fejrer vi nadver sammen, før vi skilles ud i aftenen med kurs mod hver vores forhåbentligt fredfyldte destination.