Lørdag d. 26. september 2020, Kl. 20:00 til kl. 21:00
Koncert med The Middle East Peace Ensemble

Oplev et ensemble der begejstrer med deres medrivende, virtuose spil. Musikken favner alt fra jødisk klezmer til mellemøstlig makam, og musikerne har bl.a. arabisk, dansk og jødisk baggrund. Deres idégrundlag er at skabe fred mellem mennesker.

Ensemblets initiativtager er oboisten Henrik Goldschmidt, der til daglig spiller i Det Kongelige Kapel, og de øvrige medlemmer er håndplukkede. De har alle viljen og lysten til at gå ind i hinandens musikalske kultur og lære hinandens musik at kende. Resultatet er en musikalsk smeltedigel af mellemøstlig musik med et velgørende og anderledes udtryk, som bygger bro mellem kulturer og mennesker og samles i en ny unik klang med et fælles håb om fred.

Du kan tilmelde dig koncerten her.

Vi starter aftenen med Bellahøjmesse ved Peter Møller Jensen kl. 17, derefter middag (70 kr.)

Middagen lyder på mellemøstlig kigærtegryde med marineret kylling, en vegetarret som suppleres med kylling. Til dessert: Saftig citronkage med vaniljeis.

Der er desværre ikke flere pladser til middagen.

Bellahøj Kirke er omfattet af Folkekirkens corona-restriktioner,
se evt. https://bellahoejkirke.dk/page/13057/corona-restriktioner