Torsdag d. 10. december 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Bellahøj Kirke
Peter Møller Jensen
Filmaften med et romantisk drama fra det virkelige liv

Bellahøj kirke slutter årets filmaftener af med et romantisk drama fra det virkelige liv, der sætter julens budskab i perspektiv.

Den amerikanske film ”I Still Believe” fra 2020 er en inspirerende og uforglemmelig kærlighedshistorie, baseret på den virkelige historie om musikstjernen Jeremy Camp. Filmen følger den unge musikers rejse med tab og kærlighed for at bevise, at der altid er håb.

”I Still Believe” er lavet af Erwin-brødrene, der tidligere har stået bag andre store dramaer fx ”I Can Only Imagine”. Jeremy Camp brød igennem i 2000, har udgivet over 10 albums og haft 17 førstepladser på singlehitlisten. Camp spilles af K.J. Apa, der slog igennem som Archie Andrews i teenageserien 'Riverdale', og overfor ham står Britt Robertson fra bl.a. Tomorrowland.

Efter filmen er der som sædvanlig mulighed for at blive hængende over et glas vin el lign. og snakke om aftenens oplevelse.