MAR

Bellahøj Kirke
Asser Skude
Børnegudstjeneste

Du har måske ikke prøvet at være i en ørken, men det har din mor eller far måske.

De kan fortælle dig, at der ikke er særlig rart at være. Der er alt for meget sol, og ikke meget vand at drikke eller mad at spise. Ingen træer eller dyr eller rare steder at lege. Det er i det hele taget ikke noget rart sted, hverken for børn eller voksne.

Onsdag den 17. marts er vi midt i den tid, som i kirkens sprog hedder fasten. Fasten er ligesom en ørken. Her kan man hurtig blive sulten og tørstig og hurtig meget alene, for ørkenen er som regel meget stor og farlig. Om natten når solen ikke skinner er det hundekoldt.

Håber ikke at du er blevet skræmt, men fasten er ret uhyggelig - næsten som Halloween. Fasten er en påmindelse om at livet ikke er ufarligt og uden problemer. Heldigvis kommer der noget godt efter fasten. Og det er selvfølgelig påsken, men det må vi vente til lidt endnu. Fasten var nemlig 40 dage, fra fastelavn til palmesøndag.