Lørdag d. 28. august 2021, Kl. 10:00 til kl. 15:00
Alle præster
Livets fest med drop-in dåb, voksenkonfirmation, vielse eller velsignelse

Bellahøj kirke fejrer livet lørdag den 28. august kl. 10 - 15.

Livets fest inviterer indenfor til drop-in dåb, - voksenkonfirmationer og - vielser.

Vi inviterer venner af kirken til at kigge forbi, så vi sammen kan fejre livets fest, kirken er åben igen og det glædelige budskab vil vi gerne dele med mange.

”Da vi for et halvt år siden planlagde dagen, krydsede vi fingre for, at samfundet var åbent igen sidste i august”, fortæller menighedsrådsformand Lis Lynge. ”Og heldigvis kom det til at holde”.

”Kirkens ansatte, præster og menighedsråd er alle klar til at byde velkommen, til de forskellige aktiviteter.

Kordegne hjælper med papirarbejdet, hvis man kommer til en kirkelig handling. Til vielse skal man medbringe en prøvelsesattest (kaldet ægteskabserklæring, som man søger om på borger.dk).

Præster har samtaler med dem der skal have en kirkelig handling, og endelig er musikken og kirketjenere klar, så man får en personlig oplevelse for den/de enkelte”

Lis Lynge fortsætter ” Menighedsrådet og frivillige er klar til at byde på forskellige drikker varer og serveringer i løbet af dagen. Kaffe og bobler er der til alle fra 10 – 15. Jeg har i dag mødet en fra menigheden som glæder sig til dagen, hun fortæller at hun vil finde det fine tøj frem og komme som gæst til Livets fest. Vi håber rigtig mange finder vej til Livets fest lørdag den 28. august kl. 10 – 15” slutter Lis Lynge af.

For nærmere info kan du også kontakte kirkekontoret på 38285558 eller sende en mail via sognets sikre e-mail : bellahoej-utterslev.sogn@km.dk

(Her kan du sende informationer med personfølsomme oplysninger og vedhæfte filer. OBS. du skal bruge dit Nem-Id)