Tirsdag d. 6. juli 2021, kl. 19:00
Mikael Rahbæk Andreasen guitar & vokal
KLOSTER synger GROTRIAN solokoncert med Mikael Rahbæk Andreasen

Tre år før digteren Simon Grotrians alt for tidlige død i 2019 indledte han et samarbejde med sangskriver og komponist Mikael Rahbæk Andreasen (Kloster), der førte til det ambitiøse album ’Især til de levende’, som udkom i fjor. Siden er Mikael fortsat med at sætte Grotrians forfatterskab på melodi, og det er et udvalg af disse sange, man vil kunne opleve i Bellahøj kirke.

Modsat på ’Især til de levende’ hvor musikken forsøgte at være lige så sprælsk og overrumplende som Grotrians tekster, fremstår Kloster live som en spartansk solooptræden, hvor der skæres ind til benet af Mikael Rahbæk Andreasens særegne sangskrivning, og hvor der gives ekstra plads til fordybelse i Simon Grotrians finurlige og eksplosive tekstunivers, der emmer af jazz i al sin legesyghed.