Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Sommeraftengudstjeneste

AUG
19

Sommeraftengudstjeneste


Torsdag d. 19. august 2021, kl. 19:00
Bellahøj Kirke, Frederikssundsvej 125A, 2700 Brønshøj
Asser Skude
grillmiddagen koster 30 kr.
Sommeraftengudstjeneste

Dagens evangelium formidler håb.

Der fortælles i dag om et menneske, som er ramt af håbløshed, og som alligevel modtager et nyt håb. Præsten Johannes Nissen kalder det en "håbshistorie" (Præsteforeningens Blad, 1997).

Gud er kommet til mennesker og en ny og bedre tid er på vej. En tid, hvor det tabte skal genvindes, en tid, hvor det som var håbløst ud, igen skal lykkes, en tid, hvor skaberværket skal genoprettes, alle vores sanser skal vi igen tage i brug, som de var tiltænkt:

F.eks skal talens brug skal anvendes til at lovprise Gud for skaberværket. Og talens brug skal anvendes til at skabe nærhed og forståelse med hinanden. Talens brug skal forbinde, ikke skabe afstand. Det er et billede på den fremtid, der venter, og som vi håber på.

En fremtid, som kan være langt fra vores liv og dagligdag. Når vi føler os alene og isolerede. Når vi ikke kan sætte ord på vores lidelser og ord på vores desperation. Vi lever måske som "levende døde"...

Inden gudstjenesten kan du fra kl. 17.30 nyde en grillmiddag (30 kr.) udenfor kirken. I tilfælde af regnvejr, spiser vi indenfor.