Lørdag d. 25. september 2021, Kl. 20:00 til kl. 21:00
Koncert med Michala Petri & Lars Hannibal

En koncert med Petri/Hannibal Duo er en rejse i den populære klassiske musiks forunderlige verden. Duoen har med deres fælles store erfaring udviklet en ligefrem, uhøjtidelig og stærkt kommunikerende koncertform, hvor de med korte introduktioner guider publikum til forståelse af det særlige ved de enkelte værker.

Duoén kigger til stadighed fremad,- og programmet i Bellahøj Kirke vil også indeholde nogle af Hannibal´s nye smukke og meditative værker, nye arrangementer af Danske Sange og selvfølgelig noget af den musik som har fulgt Petri/Hannibal igennem, de nu snart 30 år de har spillet sammen, bla. musik af J.S.Bach, Corelli, Dowland, Carl Nielsen og  Edvard Grieg.

Michala Petri og Lars Hannibal spillede første hele koncert sammen i 1992. Siden er det blevet til ca. 2.000 koncerter rundt i verden, fra de mindste kirker til de største koncertsale og festivaler.

Duoens repertoire spænder fra den tidlige renæssancemusik, over barok, klassisk, og romantisk musik til den nutidig musik, hvoraf meget er skrevet til Petri/Hannibal Duo.

Petri/Hannibal Duo har udgivet 8 albums,- det seneste BLUE med original kompositioner af Lars Hannibal, og nogle af hans arrangementer af Danske Sange, udkom i efteråret 2020.

Inden koncerten fejrer vi kirkens fødselsdag med høstgudstjeneste ved Asser Skude og  fødselsdagsmiddag med lagkage til dessert (70 kr.).

Du kan tilmelde dig middagen her.