Torsdag d. 23. september 2021, Kl. 19:00 til kl. 20:00
”The Unseen” – en koncert- og kunstoplevelse

Fotograf Shazia Khan har et særligt blik for og fokus på at fotografere dét, øjet ikke normalt ser: Formationer i sand, detaljer i en skovsø, mønstre i en mur, spejlinger af lys og skygge. I mønstre, farver og lys bliver der skabt nye billeder. Det er kunstværker, som også er åbne for beskuerens egne fortolkninger og associationer. Vi ser forskellige ting, alt afhængig af hvad vi selv rummer og har med os indeni.

I samarbejde med Bellahøj Kirke i København bliver publikum inviteret til nogle anderledes koncert- og kunstoplevelser, hvor man fascineres af de levende billeder og drages med af musikken.

Shazia Khans billeder af ”The unseen” projiceres ud i kirkerummet, hvor de er i bevægelse og - i samklang med musikken - forvandler sig. Ole Reimer indspiller og komponerer stemningsmusik som ledsager billederne, og han supplerer også med at spille live undervejs. Musikken kan med real-lyde og stemning associere til de steder, billederne er kommer fra: Havet, en skovsø, et vindue i en bygning. Den kan også lede publikum med på en rejse til nye steder, billeder i billederne.

Projektet er støttet af Slots - og Kulturstyrelsen (Kultur i Danmark).

Efter koncert- og kunstoplevelsen er det muligt at købe øl/vin og vand.