Julekalender

Hør et juleminde

På denne side kan du fra 1. december til 24. december finde et juleminde fra én af dem der jævnligt kommer i kirken eller som er ansat i kirken. Når Bellahøj kirke på den måde deler deres fortællinger, håber kirken at skabe både nærvær og juleglæde hjemme i stuerne.

Du kan også selv skrive dit eget juleminde ned og sende den til bellahoej-utterslev.sogn@km.dk, så sætter vi den på hjemmesiden. Hvis du sender dit bidrag inden d. 20.12.20, er du med i lodtrækningen om en julekurv.

Her er et juleminde, vi har modtaget fra Lone

Juleaften med julemad hele to gange

En jul jeg aldrig glemmer, var julen 1993 den 13.december, der fik jeg mit første barn, en dejlig lille datter, det er jo smukt, en dag fyldt med lys, det som gjorde dagen endnu smukkere, tænk at have født sit barn den dag, der var luciaoptog på hospitalet, yderst smukt og meget rørende.

Der skete så det, at min lille nyfødte datter, fik gulsot, derfor måtte vi blive på hospitalet i 11 dage og på 11. dagen, var jo så den 24. december, selveste juleaften.

Det var så også den juleaften, hvor vi fik julemad hele to gange, frokosten på hospitalet bestod af varm mad, flæskesteg og andesteg, vi nybagt forældre med baby, skulle så hjem og holde juleaften hos den nybagt meget glade mormor, der fik vi så flæskesteg, en jul jeg aldrig glemmer, min datters første jul. What a christmas.

Julekalender