Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Jazzkoncert med Finney's Jazzmen

NOV
26

Jazzkoncert med Finney's Jazzmen


Lørdag d. 26. november 2022, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Bellahøj Kirke, Frederikssundsvej 125A, 2700 Brønshøj
Fri entré
Jazzkoncert med Finney's Jazzmen

Finney’s Jazzmen har siden 1999 været en del af den danske jazzscene. Bandet er i gang med den 24. sæson og har spillet hundredevis af koncerter i jazzklubber, på jazzfestivals og på store og små spillesteder overalt i Danmark plus Sverige, Tyskland og Irland.

Finney’s Jazzmen spiller god og underholdende klassisk jazzmusik. Der er masser af de gode, kendte jazz-evergreens i flotte arrangementer med gode vokal indslag, som forener det hele til en buket øre- og dansevenlig oplevelse. Jazzmusik, som spænder fra dixieland til lettere swingmusik og suppleres med lidt blues- og gospelmusik. I Bellahøj Kirke vil der sikkert blive suppleret med jazzudgaver af et par populære julemelodier.

Bandet består af 6 mand. Besætningen er normalt: Finn Frøsig, trombone, vocal, Jan Ellegaard, trompet, vocal, Jesper Koch, klarinet, altsax, vocal, Arne Frederiksen, piano, Steen Jakobsen, bas, Jørgen Fjelstrup, trommer.

Vi starter lørdagen med at tænde juletræet foran kirken kl. 15.30. Derefter er der Bellahøjmesse ved Asser Skude og lørdagsmiddag (70 kr.). Menuen står på laks og porrer i ovn. Desserten bliver Brownie med lidt is.

Du kan tilmelde dig til middagen her