Livets fest

# Forside blog
Udgivet fredag d. 23. april 2021, kl. 14:31

Den 28. august afholder Bellahøj kirke en stor fest vi kalender: ”Livets fest”, hvor det er muligt at blive døbt, gift, velsignet og voksenkonfirmeret.

Vi pynter hele kirken op, og vores præster, musikere, kirketjenere, menighedsråd og administrative medarbejdere vil stå klar til at byde de fremmødte indenfor.

Hvad vil der ske ved, at man lade sig døbe? Hvad kan det få af betydning for ens liv? Det er et par af de spørgsmål Asser Skude svarer på i denne video.

For nærmere info kan du kontakte kirkekontoret på 38285558 eller sende en mail via sognets sikre e-mail : bellahoej-utterslev.sogn@km.dk

(Her kan du sende informationer med personfølsomme oplysninger og vedhæfte filer. OBS. du skal bruge dit Nem-Id)