Peter Møller Jensen

E-mail: pmj@km.dk
Træffes i kirken tirsdag-fredag kl. 10.00-11.00
samt torsdag kl. 16.00-17.00
I øvrigt efter aftale. Mandag er fridag

Velkommen til mit lille personlige hjørne her på Bellahøj kirkes hjemmeside.

Jeg er en af de fire præster ved kirken og kan som den ældste i gårde efterhånden se tilbage på 22 års virke i sognet, der jo i dag ikke bare omfatter Bellahøj, men også hele Utterslev.

Sammen med min kollega Louise og vores pianist Merete varetager jeg aktiviteterne omkring indsatsområdet Det søgende menneske: Bellahøjmessen, meditations- og dialoggudstjenester, studiekreds, voksenundervisning, åben kirke og morgen- og aftenandagter - og ikke mindst pilgrimsvandringer, som nok er det, jeg holder allermest af.

Ude i landet er jeg kendt som pilgrimspræsten fra Bellahøj, og Bellahøj kirkes pilgrimsgruppe var da også nogle af pionererne herhjemme på dette område, da vi begyndte at vandre sammen tilbage i 2002.

Desuden står jeg sammen med Asser for konfirmandundervisningen, og det er altid hyggeligt at møde de unge mennesker på et afgørende sted i deres liv. Og selvfølgelig kommer vi også ud på en pilgrimsvandring undervejs i konfirmandforberedelsen!

Jeg står gerne til rådighed for personlige samtaler, ring blot og aftal tid i forvejen!