Pilgrimsvandringer med Bellahøj kirke

Nyhedsbrev fra Peter

Kære pilgrimsvenner

Tak for sidst til alle jer, der var med på den herlige vandring i det flotte efterårsvejr i lørdags! Gyldne farver i landskabet – spejlblanke søer – og sekskantede kirker med sekskantede komfurer i sekskantede køkkener!

Nu har vi kun én vandring tilbage på Rudersdalruten, og det bliver som tidligere nævnt lørdag d. 30. november, hvor vi også skal nå at komme tilbage til Bellahøj kirke til kl. 16.00 for at tænde juletræet, synge årets første julesalmer og drikke årets første krus julegløgg! Og programmet ser sådan her ud:

Mødetid ved Bellahøj kirke er kl. 9.15. Vi kører med bus og S-tog til Birkerød st., hvor vi er fremme kl. 10.08. Kommer I inde fra byen, skal I tage S-tog A mod Hillerød fra Hovedbanegården kl. 9.33, Nørreport kl. 9.36 eller Hellerup kl. 9.46. Kommer I med bil er der parkering ved Birkerød st., hvor vi samles kl. 10.15. Der er også den mulighed at parkere i Nærum, hvor vandringen slutter, så I ikke skal bruge tid på at tage tilbage til Birkerød og hente biler. I så fald skal I tage bus 300S mod Glostrup st. fra Nærum (den har stoppested nede ved motorvejen ved siden af lokaltogsstationen) kl. 9.35 til Lyngby st., hvor I skifter til S-tog A mod Hillerød kl. 9.56 og kører til Birkerød st., ank. kl. 10.08.

Den afsluttende vandring på ca. 12 km. byder bl.a. på naturområdet Vaserne mellem Birkerød og Holte, en smuk strækning langs Furesø og Vejlesø, Søllerød med middelalderkirken og den smukt beliggende kirkegård, inden vi når frem til Nærum, hvor ringen er sluttet!

Vi sørger for at være fremme i Nærum i tide til at vi kan nå tilbage til Bellahøj kirke, hvor advents- og juletiden skal indledes på festligste vis. Og når træet tændt, salmerne er sunget og gløggen er drukket, så byder Sigurd Barrett kl. 16.30 store og små indenfor i varmen, hvor han synger julen ind sammen med bjørnen Bjørn. Jo, der er nok af det, og det skal nok blive en rigtig fin dag – forhåbentlig i smukt (men sikkert en smule køligt!) efterårs/vintervejr!

Der er noget at glæde sig til – men inden da skal vi heller ikke snydes for masser af gode tilbud:

Kender du vores dejlige meditationsgudstjenester? Ellers har du chancen igen torsdag d. 21. november kl. 19.00, hvor de levende lys blusser op i kirkerummet og danner en smuk ramme om en fredfyldt stund med ord til eftertanke og liflig musik.

Og så er der jo endnu en lørdagsaften, nemlig lørdag d. 23. november, hvor vi på grund af vintertiden begynder allerede kl. 16.00 med Bellahøjmessen, lørdagsmiddag kl. 17.30 og lørdagskoncert kl. 19.00 med kirkens dygtige korsangere i Gospel Unusual, der giver os en swingende festlig optakt til juletiden.

Alt det og meget mere kan I se på kirkens hjemmeside, www.bellahoejkirke.dk, - jo, der er nok af det – og det er herligt!

De bedste pilgrimshilsener

Peter

Klik her: Nyhedsbrev om pilgrimsvandringer og udfyld formularen. Så får du fremover tilsendt sognepræst Peter Møller Jensens nyhedsbreve om pilgrimsvandringer.