Pilgrimsvandringer med Bellahøj kirke

Pilgrimshilsen fra Peter, d. 30. januar 2019

Sognerejse til Assisi og omegn

Nu har du muligheden for at komme med til Italien torsdag d. 3. oktober – torsdag d. 10. oktober 2019.

Deltagerne kan se frem til at opleve skønne Assisi på selve festdagen for Frans, en rundvisning i den fantastiske basilika, bygget til ære for Frans, som den danske franciskanermunk Broder Theodor står for, forskellige vandringer i Umbriens frodige grønne natur, en ”Bellahøjmesse” under Guds åbne himmel, og som ekstra bonus et besøg i Ravenna med verdens flotteste mosaikker fra byens storhedstid under de byzantinske kejsere.  Jo, det bliver virkelig en eventyrlig uge i Frans af Assisis landskab!

Læs programmet om sognerejsen til Assisi og omegn her.

OBS: tilmeldingen startede mandag d. 4. februar - rejsen er allerede overtegnet, men du kan komme på venteliste.

Pilgrimshilsen fra Peter, d. 9. januar 2019

Pilgrimsvandring og  pilgrimstræf

Pilgrimssæsonen indledes lørdag d. 16. februar, hvor vi mødes foran Hellerup station kl. 14.00 for at begive os ud på første del af en rundvandring i København på marathondistancen, 42,195 km. Vi nøjes dog med de første ca. 11 km i denne omgang og håber på godt vejr, når vi kommer igennem Ryvangskvarteret og Emdrup, op til Grundtvigskirken og rundt om Utterslev Mose, inden vi når frem til Bellahøj kirke. Senere i foråret vil vi tage tråden op og fortsætte på den spændende marathonrute rundt om byen gennem kendte og ukendte kvarterer.

OBS Husk tilmelding til pmj@km.dk

Klik her: Nyhedsbrev om pilgrimsvandringer og udfyld formularen. Så får du fremover tilsendt sognepræst Peter Møller Jensens nyhedsbreve om pilgrimsvandringer.

Pilgrimskalender

MAR

Lørdag d. 23. marts 2019, kl. 10:00

Lørdag d. 13. april 2019, Kl. 10:00 til kl. 15:00