Pilgrimsvandringer med Bellahøj kirke

Kære pilgrimsvenner

Som lovet sender jeg lidt mere detaljeret information om efterårets pilgrimsvandringer, de tre lørdage 7.9., 19.10. og 30.11.

Vi skal endnu en gang ud og opleve en maratonrute på de sagnomspundne 42,195 km. – men fordelt på tre vandringer!

Denne gang drager vi nord for København til den grønne Rudersdal kommune, der i forbindelse med sammenlægningen af de daværende Søllerød og Birkerød kommuner for 12 år siden anlagde en vandrerrute på maratondistancen rundt i hele Rudersdal med masser af skønne strækninger gennem skove (Jægersborg Hegn og Rudeskov), langs Mølleåen, på nedlagte jernbaner, langs søer (Sjælsø og Furesøen) – og selvfølgelig også forbi nogle af mange kirker i området, som for os pilgrimme byder sig til som fine ”rastepladser” langs vejen.

Første del af turen bliver serveret lørdag d. 7. september, hvor vi kan se frem til strækningen mellem Nærum via Skodsborg og Vedbæk til Rundforbi, en tur på ca. 16 km.

Os fra Bellahøj og omegn mødes kl. 9.00 oppe på Bellahøj på hjørnet af Borups Allé og Frederikssundsvej ved stoppestedet for bus 250S og 68 i udadgående retning. Vi kører med bus 68 kl. 9.01, skifter i Buddinge til bus 300S og er fremme i Nærum ved stationen kl. 10.01.

Fra Københavns Hovedbanegård kører S-tog B mod Farum kl. 9.27. I står af på Ryparken st. og skifter til bus 150S mod Kokkedal st., der kører kl. 9.46. Denne bus 150S kan også tages helt inde fra Nørreport st., hvorfra den afgår kl. 9.34. Den er fremme i Nærum kl. 10.02.

Vi påregner at være fremme i Rundforbi ca. kl. 15.30 – og dermed er vi forventeligt tilbage ved Bellahøj og på Nørreport/Hovedbanegården ca. kl. 16.30-17.00.

Tilmelding er ikke nødvendig, I møder bare op på Bellahøj eller slutter jer til i Nærum. Bilister kan med fordel parkere i Nærum ved stationen eller på Nærumvænge Torv, da turen ender i gåafstand fra disse steder. Husk en velsmurt madpakke og vand i rygsækken!

Jeg fremsender også den nye kalender over efterårets mange aktiviteter i Bellahøj kirke. Der er nok af det – og ovenikøbet bliver vi ”grøn kirke” fra søndag d. 1. september, så der bliver en flot markering af denne status med udendørs Bellahøjmesse i Brønshøjparken kl. 10.30, bæredygtig frokost bagefter og liflige musikindslag indimellem ved kirkens fantastiske band ØrtingHoinessRahbæk!

På godt gensyn

De bedste pilgrimshilsener

Peter

Klik her: Nyhedsbrev om pilgrimsvandringer og udfyld formularen. Så får du fremover tilsendt sognepræst Peter Møller Jensens nyhedsbreve om pilgrimsvandringer.