Profilgruppe det søgende menneske / spiritualitet

Bellahøj kirkes kirkerum indbyder til fordybelse, dialog og eksperimenteren.
Dialoggudstjenesten hvor præsten, i stedet for den traditionelle prædiken, er i dialog med kirkegængerne om dagens tekst.
Pilgrimsvandringerne med udgangspunkt fra Bellahøj kirke er også en fast del af kirkens tilbud, og i år kan pilgrimsgruppen fejre 10 års jubilæum.
Studiegruppe, malerværksted, meditation og højmessen holder også til i Bellahøj kirke.

Kirkens profil er det spirituelle / med tilbud til det søgende menneske i dialog om tro, en kirke på vej for alle, der er undervejs.

Strategien er, at samle og udvikle aktiviteter, således at der bliver sammenhæng med kirkens profil og fordelingen af aktiviteter.
Derved bliver der mulighed for at målrette udviklingen og fordybelsen af aktiviteterne.

Profilgruppen består af:

Sognepræst Peter Møller Jensen
Sognepræst Karen-Marie Sø Leth-Nissen
Menighedsrådsmedlem Karen Diemer
Menighedsrådsmedlem Jenny Bruun
Menighedsrådsmedlem Vibeke Johansen
Menighedsrådsmedlem Kirsten Ludvig
Pianist/Organist Merete Ørting Lahey

På denne side kan du på sigt følge udvalgets arbejde.

Du er også velkomme til at kontakte en af præsterne hvis du har ideer og forslag til aktiviteter eller har lyst til at give en hånd med.