Sådan gik valget

# Forside blog
Udgivet onsdag d. 21. september 2022, kl. 13:34

2 årigt valg til Bellahøj-Utterslev sogns menighedsråd blev gennemført tirsdag den 20. september med stor opbakning fra sognet.

Over 80 stemmeberettigede og enkelte tilhører (ude tale-og stemmeret) mødte op til valgforsamlingen.

Ud af knap 90 deltagere tog 74 imod tilbuddet om stegt flæsk med kartofler og persillesovs, alternativt ærtebøffer til vegetarerne.

Så allerede fra kl. 17.30 var der liv i kirken og en rigtig god stemning.

Kl. 19 blev valgforeningen indledt, og som ordstyrer havde valgudvalget hentet hjælp fra Amager, mere konkret inviteret menighedsrådsformanden fra Sundkirken Erling Støhrmann-Brun til at være ordstyrer. Valgforsamlingen bakkede forslaget op, og Erling ledte kyndigt forsamlingen gennem den lange dagsorden.

Efter gennemgang af Menighedsrådets opgaver, ansvar og kompetencer gik selve valghandlingen i gang.

Til 10 ordinære pladser stillede 14 kandidater op til valg, alle præsenterede sig, og der var derefter mulighed for spørgsmål til kandidaterne.

De 10 valgte medlemmer ses nedenfor.

Derefter blev processen med valg som stedfortrædere gennemført. Her stillede 7 op, rækkefølgen af valget fremgår af stedfortræderlisten.

I pauserne med afstemning og stemmetælling blev der budt på kaffe/te, hjemmebagt kage, frugt og kolde drikke.

Kl. 21.30 kunne valgforsamlingen med stor applaus til alle fremmødte som bakkede det siddende menighedsråd op i kirkens vision.

Også applaus til Erling, som ledte os kyndigt gennem valget.

Lis Lynge, valgt med flest stemmer, indkalder det nye menighedsråd til et konstituerende møde tirsdag den 29. november kl. 18.

Tusind, tusind tak for støtten. Vi ser frem til at møde jer igen i mange andre sammenhænge i kirken.

De varmeste hilsener
Valgbestyrelsen, Sonja, Birgitte og Lis

De valgte medlemmer til menighedsrådet er:

Lis Lynge

Birgitte Loizeau
Sonja Jensen
Helene Anja Kousgaard Kristensen
Thorben Dahl
Brian Kousgaard Kristensen
Ulla Kirstine Stærmose
Elsje Cornelia Bosshardt
Vibeke Hartmann Johansen